Poza produsului nostru principal apa alcalină Amulet

2015 - a Birta Impex Srl.-nek köszönhetően, az AMULET márkájú 9,2 Ph értékű lúgos víz, megjelenik a romániai kereskedésekben

a lúgos víz segít semlegesíteni a szervezetűnkben lévő savakat

BIRTA IMPEX SRL.

Profitálva a hosszú évek során felhalmozott tapasztalatainkból (mint alkalmazott), valamint a magyarországi partnereinkkel való együttműködéseinknek köszönhetően, 2015-ben megalakult vállalkozásunk, a Birta Impex Srl..
Fő tevékenységünk, célkitűzésünk - szem előtt tartva a közös érdekeket -, ügyfeleink (magánszemélyek, élelmiszer és bio boltok, kis és nagykereskedések, fitness termek) kiszolgálása, kellő figyelemmel, tisztelettel, kedvességgel, odafigyeléssel és becsülettel, tartós élelmiszerekkel, biotermékekkel, balzsamok, üdítőitalokkal, 100% természetes bio termékekkel, a lehető legolcsóbb, legalacsonyabb ár réssel dolgozva. Lényegében egy forgalmazó cég vagyunk, amely a gyártóktól és forgalmazóktól hozott termékeket értékesíti ügyfelei számára.
2015-ben cégünk elkezdte az AMULET lúgos víz forgalmazását Romániában, melynek Ph értéke 9,2! Akkoriban talán mi voltunk az elsők, akik Románia Észak-Nyugati részén ilyen magas Ph értékű lúgos vizet forgalmaztunk! A magyarországi forrásnál palackozott 1,5 és 5 literes kiszerelést, a piaci igényeknek köszönhetően, a 19l palackos víz követte.
Minden évben különböző sportrendezvények támogatói vagyunk, hiszünk az egészséges táplálkozás fontoságában és támogatjuk azon élelmiszerek elterjedését, amelyek hozzájárulnak az életminőség növekedéséhez!
Copyright © 2015-2020, Sdesign.
A személyes adatok feldolgozásának alapelvei